SKA JAG VÄLJA EN FAST ELLER AVTAGBAR DRAGKROK?

SKA JAG VÄLJA EN FAST ELLER AVTAGBAR DRAGKROK?

27011 8145163 shopw e8c28b 1

FAST DRAGKROK
En fast dragkrok är väldigt användbar. Den sitter alltid på plats och är nära till hands. Du slipper att ta av och på den varje gång du ska använda den, det är bara att koppla på släpkärran, det finns inga rörliga delar som kan fela och andra bilister slipper köra på din kofångare. Den är dessutom billigast.

Använder du dragkroken ofta och inte ser en anledning att ha en dold avtagbar dragkrok, så rekommenderar vi dig att välja en fast dragkrok.

AVTAGBAR DRAGKROK
En avtagbar dragkrok på din bil gör sig bra i alla tillfällen. När du inte använder dragkroken så ligger den fint och torrt inne i din bil och när du behöver den så är det enkelt att koppla på den. Oftast syns inte en avtagbar dragkrok alls eller åtminstone inte speciellt mycket.
Inga verktyg behövs för att montera eller demontera kulan.

Vertikal avtagbar dragrok – Kulan fästs underifrån, ger ett snyggare resultat när den inte är fastsatt och den blir oftast helt dold bakom kofångaren.

Horisontell avtagbar dragkrok -Detta är den praktiska lösningen då du fäster kulan bakifrån på bilen. Den är något enklare att sätta dit varje gång men blir något mindre diskret. Du som använder dragkroken ofta men ändå vill ha en avtagbar dragkrok bör välja denna. Den är dessutom något billigare jämfört med en vertikal dragkrok.

INFÄLLBAR DRAGKROK
Den infällbara dragkroken gömmer sig bakom kofångaren när den inte används och är med ett enkelt grepp bara att fälla ut och börja använda. Mycket elegant och praktisk premium-lösning som uppfyller alla behov på utseende, kvalité och användbarhet.

Hittar ni inte det ni letar efter? Använd vår sökfunktion eller kontakta oss direkt på 010 – 516 46 00 för att få hjälp direkt.